Gæsteforelæsninger ved de teologiske æresdoktorer ved Københavns Universitet 2017 – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print kalender-ikon Bookmark and Share

Det Teologiske Fakultet > Arrangementer > Gæsteforelæsninger ved...

Professor Johannes Schilling, Christian-Albrechts-Universität zu Kiel, og professor Risto Saarinen, Helsingfors Universitet.

Ved Københavns Universitets årsfest fredag den 17. november 2017 vil professor, dr.theol., dr.phil. Johannes Schilling, Christian-Albrechts-Universität zu Kiel, og professor, dr.theol., dr.phil. Risto Saarinen, Helsingfors Universitet, blive hædret for deres videnskabelige indsats. De promoveres og proklameres som teologiske æresdoktorer.

Begge æresdoktorer kvitterer for udnævnelsen med en gæsteforelæsning på Det Teologiske Fakultet torsdag den 16. november 2017 kl. 13-16 i aud. 9A.0.01.

Program:

13.15 Velkomst ved dekan Kirsten Busch Nielsen
13.30-14.30 Professor Johannes Schilling: Luther´s hymns as his summa theologiae 14.30-15.00 Kaffepause
15.00-16.00 Professor Risto Saarinen: Recognition and Masculinity: Luther on the Song of Songs