Højmessen set fra kirkebænken: En sammenlignende undersøgelse af gudstjenestedeltagernes oplevelse af højmesse med dåb i fire kirker med forskellig liturgisk profil og praksis i Frederiksberg Provsti

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Standard

Højmessen set fra kirkebænken : En sammenlignende undersøgelse af gudstjenestedeltagernes oplevelse af højmesse med dåb i fire kirker med forskellig liturgisk profil og praksis i Frederiksberg Provsti. / Enggaard, Nete Helene.

2015. 39 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Harvard

Enggaard, NH 2015, Højmessen set fra kirkebænken: En sammenlignende undersøgelse af gudstjenestedeltagernes oplevelse af højmesse med dåb i fire kirker med forskellig liturgisk profil og praksis i Frederiksberg Provsti.

APA

Enggaard, N. H. (2015). Højmessen set fra kirkebænken: En sammenlignende undersøgelse af gudstjenestedeltagernes oplevelse af højmesse med dåb i fire kirker med forskellig liturgisk profil og praksis i Frederiksberg Provsti.

Vancouver

Enggaard NH. Højmessen set fra kirkebænken: En sammenlignende undersøgelse af gudstjenestedeltagernes oplevelse af højmesse med dåb i fire kirker med forskellig liturgisk profil og praksis i Frederiksberg Provsti. 2015. 39 s.

Author

Enggaard, Nete Helene. / Højmessen set fra kirkebænken : En sammenlignende undersøgelse af gudstjenestedeltagernes oplevelse af højmesse med dåb i fire kirker med forskellig liturgisk profil og praksis i Frederiksberg Provsti. 2015. 39 s.

Bibtex

@book{887c505801e04dfea4dbec2cf164652e,
title = "H{\o}jmessen set fra kirkeb{\ae}nken: En sammenlignende unders{\o}gelse af gudstjenestedeltagernes oplevelse af h{\o}jmesse med d{\aa}b i fire kirker med forskellig liturgisk profil og praksis i Frederiksberg Provsti",
author = "Enggaard, {Nete Helene}",
year = "2015",
month = aug,
language = "Dansk",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Højmessen set fra kirkebænken

T2 - En sammenlignende undersøgelse af gudstjenestedeltagernes oplevelse af højmesse med dåb i fire kirker med forskellig liturgisk profil og praksis i Frederiksberg Provsti

AU - Enggaard, Nete Helene

PY - 2015/8

Y1 - 2015/8

UR - https://teol.ku.dk/cfk

M3 - Rapport

BT - Højmessen set fra kirkebænken

ER -

ID: 143289997