Palestine History and Heritage Project

Palestine History and Heritage Project (PaHH) har til formål at udvikle en metode til at skrive Palæstinas historie, som inkluderer alle regioner og folk, der har levet i området siden den allertidligste bosættelse.

Metoden baseres på en kombination af klassisk historieskrivning med nyere antropologiske tilgange, der med udgangspunkt i landskabet som et lieux de mémoire (huskesteder) afkoder geografiske, demografiske og kulturelle ændringer i relation til karakteristika, der kendetegner settler colonialism’s overtagelse af større eller mindre områder eller middle ground’s udvikling af nye samværsformer.

Forskere:

Navn Titel Telefon E-mail
Mahmoud Issa Ph.d. Senior Researcher +45 35323650 mis@teol.ku.dk
Ingrid Hjelm  Associate Professor +45 29620509 ihj@teol.ku.dk
Thomas L. Thompson  Professor emeritus + 45 29620689 tlt@teol.ku.dk

Steering Committee:

Navn Titel E-mail
Hamdan Taha Vice President for Academic Affair at al-Istiqlal University htaha99@yahoo.com
Ilan Pappe Director of Institute of Palestine Studies, University of Exeter I.Pappe@exeter.ac.uk
Ingrid Hjelm Associate Professor Emerita, University of Copenhagen ihj@teol.ku.dk
Mahmoud Hawari Ph.D. Islamic archaeology, art and architecture

hawari@btinternet.com