Entreprenør - Proces - Projekt

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

  • Michael Rene Kristiansson
Samfundet er præget af konstant forandring. Forandringsperspektivet medfører stor usikkerhed, og mange oplever, at deres faglighed bliver forældet inden for relativt få år.

Problemet er, at vores uddannelser ikke i tilstrækkelig omfang lærer den studerende om løbende kompetenceudvikling og dannelse i forhold til forandring, som man selv kan tilegne sig hele livet igennem.

Forfatteren beskriver, hvordan man i forhold til at tackle forandring og usikkerhed med fordel kan tage ved lære af den måde, entreprenøren håndterer viden, læring og dannelse på gennem entreprenørielle projekter.

I bogen vises det, hvordan man kan foretage tidssvarende kompetenceudvikling og løbende udvikle sin faglighed på egen hånd gennem livslang dannelse og læring. Bogen viser også, hvordan man kan håndtere entreprenørielle projekter og udvikle entreprenørielle kompetencer og ekspertise.

Entreprenør - proces - projekt er skrevet til undervisere og studerende på videregående uddannelser, hvor selvstændigt entreprenørskab er en del af de studerendes arbejde med projekter. Bogen kan også anvendes af folk, der er i beskæftigelse, og som ønsker at udvikle og afprøve intra- eller entreprenørskab i praksis.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagHans Reitzels Forlag
Udgave1
Antal sider248
ISBN (Trykt)9788741261621
ISBN (Elektronisk) 9788741271514
StatusUdgivet - 9 jan. 2018

    Forskningsområder

  • Det Humanistiske Fakultet - Entreprenøriel læring, Entreprenørskabsundervisning, Entreprenørskab, Videnstyring, Uddannelsespolitik, Effectuation

ID: 189733807