Gud vil det. En lille bog om korstogene

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Standard

Gud vil det. En lille bog om korstogene. / Jensen, Carsten Selch.

1 udg. København : Vandkunsten, 2020. 150 s. (Teologisk Folkebibliotek).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Harvard

Jensen, CS 2020, Gud vil det. En lille bog om korstogene. Teologisk Folkebibliotek, 1 udg, Vandkunsten, København.

APA

Jensen, C. S. (2020). Gud vil det. En lille bog om korstogene. (1 udg.) Vandkunsten. Teologisk Folkebibliotek

Vancouver

Jensen CS. Gud vil det. En lille bog om korstogene. 1 udg. København: Vandkunsten, 2020. 150 s. (Teologisk Folkebibliotek).

Author

Jensen, Carsten Selch. / Gud vil det. En lille bog om korstogene. 1 udg. København : Vandkunsten, 2020. 150 s. (Teologisk Folkebibliotek).

Bibtex

@book{635a0b06aa0e4a368b0764ac151c8adb,
title = "Gud vil det. En lille bog om korstogene",
abstract = "Da de f{\o}rste korsfarere i sommeren 1099 havde erobret Jerusalem, stod det dem ikke helt klart, hvad de var i f{\ae}rd med, og lige siden har tolkningen af korstogene v{\ae}ret omstridt. Dr. Theol. Carsten Selch Jensen {\aa}bner sin lille bog Gud vil det med at behandle baggrunden for Det F{\o}rste Korstog og de teologiske, fromhedsm{\ae}ssige, og (kirke)politiske forestillinger bag. Da korsfarerne i 1291 mistede de sidste vigtige besiddelser i Det Hellige Land, havde korstogene f{\aa}et fast form i kirkeretten og var modnet teologisk og fromhedsm{\ae}ssigt. Bogens afsluttende kapitel introducerer den nyeste forskning.",
keywords = "Det Teologiske Fakultet, korstog, historiebrug, hellig krig, middelalder, teologi, religion",
author = "Jensen, {Carsten Selch}",
year = "2020",
language = "Dansk",
isbn = "9788776955588",
series = "Teologisk Folkebibliotek",
publisher = "Vandkunsten",
edition = "1",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Gud vil det. En lille bog om korstogene

AU - Jensen, Carsten Selch

PY - 2020

Y1 - 2020

N2 - Da de første korsfarere i sommeren 1099 havde erobret Jerusalem, stod det dem ikke helt klart, hvad de var i færd med, og lige siden har tolkningen af korstogene været omstridt. Dr. Theol. Carsten Selch Jensen åbner sin lille bog Gud vil det med at behandle baggrunden for Det Første Korstog og de teologiske, fromhedsmæssige, og (kirke)politiske forestillinger bag. Da korsfarerne i 1291 mistede de sidste vigtige besiddelser i Det Hellige Land, havde korstogene fået fast form i kirkeretten og var modnet teologisk og fromhedsmæssigt. Bogens afsluttende kapitel introducerer den nyeste forskning.

AB - Da de første korsfarere i sommeren 1099 havde erobret Jerusalem, stod det dem ikke helt klart, hvad de var i færd med, og lige siden har tolkningen af korstogene været omstridt. Dr. Theol. Carsten Selch Jensen åbner sin lille bog Gud vil det med at behandle baggrunden for Det Første Korstog og de teologiske, fromhedsmæssige, og (kirke)politiske forestillinger bag. Da korsfarerne i 1291 mistede de sidste vigtige besiddelser i Det Hellige Land, havde korstogene fået fast form i kirkeretten og var modnet teologisk og fromhedsmæssigt. Bogens afsluttende kapitel introducerer den nyeste forskning.

KW - Det Teologiske Fakultet

KW - korstog

KW - historiebrug

KW - hellig krig

KW - middelalder

KW - teologi

KW - religion

M3 - Bog

SN - 9788776955588

T3 - Teologisk Folkebibliotek

BT - Gud vil det. En lille bog om korstogene

PB - Vandkunsten

CY - København

ER -

ID: 254771764