Hella Joofs katekismus skaber strid i folkekirken: Hella Joof har skrevet en ny katekismus, som skal bruges til konfirmationsforberedelse. Den er blevet genstand for stor debat. For hvor langt må man gå, når man forsøger at forny de kristne tekster?

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Standard

Hella Joofs katekismus skaber strid i folkekirken : Hella Joof har skrevet en ny katekismus, som skal bruges til konfirmationsforberedelse. Den er blevet genstand for stor debat. For hvor langt må man gå, når man forsøger at forny de kristne tekster? / Andersen, Peter Birkelund.

2016, Forskningsformidlende blog .

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Harvard

Andersen, PB 2016, Hella Joofs katekismus skaber strid i folkekirken: Hella Joof har skrevet en ny katekismus, som skal bruges til konfirmationsforberedelse. Den er blevet genstand for stor debat. For hvor langt må man gå, når man forsøger at forny de kristne tekster?..

APA

Andersen, P. B. (2016, nov 10). Hella Joofs katekismus skaber strid i folkekirken: Hella Joof har skrevet en ny katekismus, som skal bruges til konfirmationsforberedelse. Den er blevet genstand for stor debat. For hvor langt må man gå, når man forsøger at forny de kristne tekster?

Vancouver

Andersen PB. Hella Joofs katekismus skaber strid i folkekirken: Hella Joof har skrevet en ny katekismus, som skal bruges til konfirmationsforberedelse. Den er blevet genstand for stor debat. For hvor langt må man gå, når man forsøger at forny de kristne tekster? 2016.

Author

Andersen, Peter Birkelund. / Hella Joofs katekismus skaber strid i folkekirken : Hella Joof har skrevet en ny katekismus, som skal bruges til konfirmationsforberedelse. Den er blevet genstand for stor debat. For hvor langt må man gå, når man forsøger at forny de kristne tekster?. 2016.

Bibtex

@misc{d2e13ff13e134c4c90e7b94aeb36e609,
title = "Hella Joofs katekismus skaber strid i folkekirken: Hella Joof har skrevet en ny katekismus, som skal bruges til konfirmationsforberedelse. Den er blevet genstand for stor debat. For hvor langt m{\aa} man g{\aa}, n{\aa}r man fors{\o}ger at forny de kristne tekster?",
keywords = "Det Humanistiske Fakultet, katekismus, Luthers lille Katekismus , Hellas Katekismus, Hella Joof, folkekirken",
author = "Andersen, {Peter Birkelund}",
note = "Senest {\ae}ndret: 10/11/2016",
year = "2016",
month = "11",
day = "10",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

RIS

TY - ICOMM

T1 - Hella Joofs katekismus skaber strid i folkekirken

T2 - Hella Joof har skrevet en ny katekismus, som skal bruges til konfirmationsforberedelse. Den er blevet genstand for stor debat. For hvor langt må man gå, når man forsøger at forny de kristne tekster?

AU - Andersen, Peter Birkelund

N1 - Senest ændret: 10/11/2016

PY - 2016/11/10

Y1 - 2016/11/10

KW - Det Humanistiske Fakultet

KW - katekismus

KW - Luthers lille Katekismus

KW - Hellas Katekismus

KW - Hella Joof

KW - folkekirken

UR - http://videnskab.dk/kultur-samfund/hella-joofs-katekismus-skaber-strid-i-folkekirken

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -

ID: 168780261