Åbent Universitet – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Det Teologiske Fakultet > Uddannelser > Åbent Universitet

billede

Åbent Universitet

Enkelte kurser for efter- og videreuddannelse

Ønsker du at opnå nye perspektiver på dit arbejde eller simpelthen på verden omkring dig? Finder du det vigtigt at få en grundigere indsigt i den vesteuropæiske og danske kulturarv i en senmoderne brydningstid? Og er du interesseret i at deltage i spændende debatter og danne nye netværk samtidig med, at du opdaterer dit CV? Så er Det Teologiske Fakultets kompetencegivende efter- og videreuddannelsestilbud måske noget for dig.

Det Teologiske Fakultet har siden 1995 udbudt kompetencegivende efter- og videreuddannelseskurser under Åbent Universitet. I kurserne formidles forskningsbaseret viden af højtkvalificerede undervisere. Det er muligt at søge optagelse på enkelte kurser under Det Teologiske Fakultets uddannelser såfremt ansøger opfylder adgangskravene til optag på bacheloruddannelsen.

Du kan også læse mere om fakultetets særlige efter- og videreuddannelsestilbud til gymnasielærere og undervisere på læreruddannelsen.

Deltagerbetaling

Prisen er 1.500,- for et kursus til 7,5 ECTS og 3.000,- for et kursus til 15 ECTS Find yderligere information om deltagerbetaling