Onsdag med Kierkegaard – Københavns Universitet

Søren Kierkegaard Forskningscenteret > Kalender > 2018 > Onsdag med Kierkegaard

Onsdag med Kierkegaard

Søren Kierkegaard skrev bøger om vanskeligheden ved at leve med angst, kærlighed, sorg og fortvivlelse. Men disse fundamentale, almenmenneskelige problemer står undertiden i skyggen af forfatterskabets mere filosofiske og teologiske sider, og den mindre erfarne læser kan let miste modet og gå glip af den eksistentielle relevans af Kierkegaards tekster.

Søren Kierkegaard Forskningscenteret, Københavns Universitet, vil derfor gerne indbyde alle interesserede til introduktionsforelæsning om Kierkegaards tanker om netop det almenmenneskelige. For introduktionen står af en af Centerets forskere, der efter oplægget vil besvare store og små spørgsmål om Kierkegaard og hans forfatterskab, der har opnået global anerkendelse. Forelæsningen bliver gentaget cirka en gang om måneden hen over foråret, så alle interesserede har mulighed for at komme med.  

Alle onsdage med Kierkegaard er kl. 14:15-16:00 på Det Teologiske Fakultet, Karen Blixens Plads 16, 2300 københavn S. Lokale ses under det enkelte arrangement.

Du kan komme til onsdag med Kierkegaard disse dage: 
(Obs. Det er ikke en forelæsningsrække, men en forelæsning, der gentages.) 

14. februar 2018
- oplægsholder René Rosfort
Lukket for tilmelding

14. marts 2018
- oplægsholder René Rosfort
Lukket for tilmelding

18. april 2018
- oplægsholder René Rosfort
Lukket for tilmelding

16. maj 2018
- oplægsholder René Rosfort
Tilmeld dig her