Onsdag med Kierkegaard

Åbent foredrag med Joakim Garff: En introduktion til den globale dansker og hans livssyn

Søren Kierkegaard Forskningscenteret tilbyder igen i foråret et introducerende foredrag om Kierkegaards tekster og hans tanker om eksistentielle grundvilkår som kærlighed, glæde, angst og fortvivlelse.

Kierkegaard var ikke blot teolog og filosof, men havde tillige en eminent fornemmelse for menneskets situation i en moderne, foranderlig verden. Foredraget vil belyse hans kritik af naturvidenskaben, pressen og af de medier, der i stigende grad bestemmer vores syn på verden, hinanden og os selv. Kierkegaard så det ikke ske, han så det, før det skete. Fore­dra­get vil endvidere anvise nogle måder at læse og ikke at læse Kierkegaard på.

Efter foredraget står det enhver frit for at spørge om alt lige fra det absolutte paradoks til farven på Kierkegaards foretrukne paraply.

Foredragsholder: Joakim Garff

Tilmelding
Det koster 50 kr. at deltage. Køb billet via linket her.

Gymnasieklasser o.l. har mulighed for at deltage gratis. De tilmelder sig ved at sende en mail til Bjarne Still Laurberg, sek@sk.ku.dk. Klassens tilmelding er først gældende, når fakultetet har bekræftet tilmeldingen.  

Andre datoer
Se hvilke andre datoer, du kan høre 'Onsdag med Kierkegaard', hvis denne dag ikke passer dig. Bemærk: Dette er ikke en foredragsrække, men et foredrag, der gentages.