Køn i dag - hvordan håndterer vi køn i forskning?

Køn i dag - hvordan håndterer vi køn i forskning? ved antropolog Hilda Rømer lektor og formand for Københavns Universitets Koordination for kønsforskning, og post.doc Michala Hvidt Breengaard ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet.

Hilda Rømer Christensen er leder af Københavns Universitets Koordination for Kønsforskning og Gender Certificate initiativ. Hilda Rømer har ekspertise inden for køns- og diversitetsforskning især i forhold til kultur/religion, velfærd, medborgerskab samt køn og kvantitative metoder. Senest har hun arbejdet med køn og diversitet i transport og mobilitet samt i nye uddannelsesinitiativer. Sammen med Michala Hvidt Breengaard giver hun et oplæg om køn i forskning. Breengaard arbejder indenfor diversitet, klima og bæredygtighed samt køn og transport, familie og forældreskab og i projektet ”ReproCitizen, which investigates responsible sustainable reproductive citizenship in Denmark”.

Åbne tværfaglige møder
Møderne er åbne for alle og finder sted på Afdeling for Systematisk Teologi, 6B-1-62. Tilmelding er mulig, men ikke nødvendig jst@teol.ku.dk.

Efter møderne fortsætter vi samtalen på Bryggen med mad og drikke.