Det Teologiske Fakultetsbibliotek

Biblioteket er en del af Københavns Universitetsbibliotek - KUB i daglig tale. Her har forskere og studerende adgang til bøger, tidsskrifter og databaser, både i fysisk og elektronisk format, samt læsefaciliteter. På biblioteket tilbyder vi også forskerservice og personlig vejledning - især i forbindelse med specialeskrivning.

Der er intet hjemlån fra fakultetets bibliotek, men der er døgnadgang til biblioteket og studenterfaciliteterne for ansatte og studerende på Det Teologiske Fakultet med ID-kort (studiekort). Gæster kan henvende sig via email (bs@teol.ku.dk) eller telefon 35 32 64 90. Ved personlig henvendelse finder du som oftest bibliotekarerne på deres kontor ved Markedspladsen i dagstimerne. Ring i forvejen, så du ikke går forgæves.

Fakultetetsbiblioteket omfatter biblioteket på Center for Afrikastudier.

Søren Kierkegaard Forskningscentret (SKFC) har sit eget bibliotek, der er opstillet sammen med Afdeling for Systematisk Teologi. Læs mere om Søren Kierkegaard Biblioteket via linket her.

Medarbejdere på biblioteket

Navn Titel Telefon E-mail
Christiansen, Mie Breinberg Studentermedhjælper   E-mail
Giesel, Minna Sektionsleder +4535332166 E-mail
Kjøller-Rasmussen, Jonas Informationsspecialist +4535326490 E-mail

Dine bibliotekarer

Vi hjælper med litteratursøgning ved opgave- og specialeskrivning og meget andet. Kom ind, når vi er på kontoret, eller send os en mail. Du rammer os begge, hvis du skriver til bs@teol.ku.dk.

Netværk og kopier

Du finder information om brug af kopimaskiner og opsætning af det trådløse netværk på dine studiesider på KUnet under Campus og studieliv.

Bogforslag

Bogforslag fra studerende er meget velkomne. Skriv til bs@teol.ku.dk, eller kom og aflever dit forslag personligt på bibliotekskontoret ved Markedspladsen.

Stil os et spørgsmål

Spørg biblioteket