Skema, lokaler og kurser

Her finder du informationer om skema, lokaler, tidspunkter og kurser på TEO.

Oversigten over undervisningslokaler og tidspunkter på Det Teologiske Fakultet er fordelt efter uddannelse, hold, lokale og underviser: Find skema og lokale 

KU's fælles kursusdatabase kan du ved hjælp af søgekriterierne finde alle kurser, der udbydes på Københavns Universitet for studieåret. Næste års kurser vil løbende blive publiceret frem til 1. maj.

Hvis du er studerende på Københavns Universitet, kan du finde en oversigt over kurserne på din uddannelse på uddannelsessiderne på KUnet. Den finder du i højreboksen 'Mine enheder'. 

Grundtvigundervisning på Det Teologiske Fakultet

Det Teologiske Fakultet har en samarbejdsaftale med Grundtvig-Akademiet med det formål at styrke udbuddet af undervisning i Grundtvigs forfatterskab i teologiuddannelserne.

Der udbydes løbende kurser med temaer relateret til Grundtvigs forfatterskab.

Ligesom andre kurser udbydes disse bredt til studerende ved Københavns Universitet og ved øvrige danske universiteter. Kurserne udbydes fx som emnekurser i henhold til den teologiske studieordning, og kan følges af studerende på den ordinære teologiuddannelse samt af merit- og tilvalgsstuderende.

Kurserne kan derudover aflægges i form af deltidsuddannelse (Åbent Universitet) og kan indgå i en masteruddannelse fra Det Teologiske Fakultet.